VICTOR EKLUND

Finsnickare | Limhamn | Malmö

Jag har alltid brunnit för det kreativa och att uttrycka mig genom olika former av skapande. Att få gestalta mina tankar och idéer, oavsett om det handlar om ord, textil eller trä, har alltid varit en passion som jag burit med mig genom livet.

Med en djup förkärlek för skapandet, möbeldesign och finsnickeri, vågade jag förverkliga min dröm våren 2020 och grundade mitt eget företag - Eklund Finsnickeri AB.

Min kompetens är inte bara baserad på en passion, utan också på gedigen utbildning och praktisk erfarenhet. Jag har en gedigen utbildning och jag har äran att inneha gesällbrev från SnickarAkademin i Kristianstad, där jag fördjupade mina kunskaper under perioden 2018-2020.

Jag är stolt över att ha blivit tilldelad en liten silvermedalj för mitt gesällprov, vilket är en bekräftelse på min skicklighet och hängivenhet. Det var en framgångsrik milstolpe i min karriär.

Våren 2020 belönades jag även med Malmö Industriförenings prestigefyllda vårstipendium för mina arbeten. Detta var en ögonblick som motiverade mig ännu mer att fortsätta skapa och utveckla möbler och snickeriarbeten.

Denna resa har varit en strävan efter att förverkliga mina visioner och leverera högkvalitativa skapelser som inte bara är funktionella, utan också estetiskt tilltalande. Jag ser fram emot att dela min passion och kunskap med dig och hjälpa dig att skapa något alldeles speciellt. Välkommen till Eklund Finsnickeri AB, där vi omsätter visioner till verklighet.